Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Prei-crèmesoep met spiesjes croutons en leverkaas recept
Prei-crèmesoep met spiesjes croutons en leverkaas recept

Prei-crèmesoep met spiesjes croutons en leverkaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de preien schoon en snijd ze in ringen. Fruit ze ca. 2 minuten in de hete olie. Bestuif de ringen met bloem en bak nog even door. Voeg 500 mililiter water, de melk en het bouillonblokje toe. Kook de soep ca. 15 minuten met het deksel op de pan. Snijd het brood en de leverkaas in blokjes van ca 1,5 cm. Leg wat apart als garnering en steek de rest afwisselend op de spiesen. Bak de spiesen en de overige blokjes brood en leverkaas in 1 eetlepel olie goudbruin. Breng de soep op smaak en serveer hem met de croutons en de spiesen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit prei-crèmesoep met spiesjes croutons en leverkaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven