Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Roomsoep (basisrecept) recept
Roomsoep (basisrecept) recept

Roomsoep (basisrecept)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak een roux van de boter en de bloem. Voeg hier langzaam de bouillon aan toe. Roer er tegen de kook aan de room door. Let op: niet koken!!! Voorbeelden van soepen die je kunt maken of wat je bv toe kunt voegen. Soepen: champignonsoep, aspergesoep, vissoep, etc Brocolli, lenteui, bospaddestoelen, enz. fantasie is alles, dus leef je uit!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit roomsoep (basisrecept) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven