

Runderbouillon met kaastortellini
Ingrediënten
- 1 pot runderbouillon met vlees
- 1 theelepel olijfolie
- 1 klein uitje
- 1 bouillontablet
- 200 gram verse tortellini met kaasvulling
- 2 eetlepels peterselie
- 8 deciliter water
Bereidingswijze
Meer Recepten
- Romige champignonsoep met sjalotjes4 porties
50 minuten
lucyvader - Lichtgebonden soep van ui, gewassen met aardappelen4 porties
1 uur en 45 minuten
stoot - Light runderbouillon met ei en paddestoelen6 porties
50 minuten
bettyvandijk
Allergenen Informatie
Voor dit runderbouillon met kaastortellini recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.Mijn Recensie
Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.Zelf een recensie plaatsen
- Home
- Recepten
- Voorgerechten
- Soepen
- Runderbouillon met kaastortellini