Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rundvleessoep met brandnetel recept
Rundvleessoep met brandnetel recept

Rundvleessoep met brandnetel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Marineer het vlees met sjalot, knoflook, een beetje vissaus, suiker en zwarte peper. Laat het een half uur marineren. Breng het water aan de kook met de rest van de vissaus, doe de brandnetels erbij en breng aan de kook. Doe de marinade en het vlees erbij, roer goed en zet het vuur uit. Roer het citroensap erdoor breng op smaak met zwarte peper en strooi er de peperringetjes over.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rundvleessoep met brandnetel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven