Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Saoto soep recept
Saoto soep recept

Saoto soep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Water verhitten, hieraan de Saoto (soepmix) en de overige ingrediënten toevoegen (potje goed afspoelen, zodat er geen restanten in achterblijven), het geheel goed omroeren en 12.5 minuten koken; tijdens het koken de soep enkele malen omroeren. Serveertip: De Saoto Soep per persoon in een kommetje opdienen en elk kommetje serveren met één of meer van de volgende bijgerechten: mini frietjes, gebakken uien, gebakken kip, taugé, hardgekookt ei, gebakken rijstvermicelli (zo is elk portie weer anders). Voeg vervolgens naar smaak Saoto Sambal toe. Variatietip: Voeg tijdens het koken 2-3 pimentkorrels toe.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit saoto soep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven