Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Soep met garnaalstaarten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd alle groenten grof en maak een groentensoep van volgende ingrediŽnten : De wortelen, uien, prei, de gewenste hoeveelheid water en slechts de helft van de blokjes vis- en kipbouillon. Laat, wanneer de groentensoep klaar is, de diepgevroren garnaalstaarten max. 3 minuten inkoken. Te lang meekoken van de garnaalstaarten maakt ze onsmakelijk en rubberachtig! Haal de garnaalstaarten terug uit de soep en tel ze nauwkeurig na, zodat er geen enkele in de soep wordt meegemalen. Mix nu de soep tot een vloeibare massa zonder groentebrokken. Voeg vervolgens volgende ingrediŽnten toe : De resterende blokjes vis-en kipbouillon. De verse peterselie, bieslook en munt, alsook de kerriepoeder en barbecue-megeling viskruiden. Breng op smaak met peper en laat de soep nog ťťn minuutje inkoken. Pel en snijd alle garnaalstaarten in stukjes van maximum 0,5cm dikte. Vergeet niet van de darmkanaaltjes te verwijderen. Gooi ze in de soep en voeg de room toe. Nog eventjes oproeren en smullen maar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit soep met garnaalstaarten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven