Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Soto Ajam Udang recept
Soto Ajam Udang recept

Soto Ajam Udang


Ingrediënten


Bereidingswijze


Fruit knoflook en ui in wat olie. Doe er na het bruinen van de ui de garnalen en de ketjap bij. Voeg hierna stukjes kip en plakjes aardappel toe en maak het op smaak af met de kruiden. Laat alles op laag vuur even doorsudderen. Plaats op een diep bord wat taugeh, andijvie en plakjes ei en schep wat van de soep hier overheen. Garneer met uitjes en selderij.

Allergenen Informatie

Voor dit soto ajam udang recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven