Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spinaziesoep met zalm recept
Spinaziesoep met zalm recept

Spinaziesoep met zalm


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de spinazie en kook ze gaar in ca. 1 liter water. Goed doorkoken en vervolgens met de staafmixer helemaal fijn maken in het kookwater, water die als basis voor de soep dient. Voeg er de buoillon aan toe. Nu op smaak maken met zout en wat peper. Snijd de zalm in kleine stukjes en verdeel deze over 4 soepkommen. Vul de kommen af met de soep.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit spinaziesoep met zalm recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven