Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Sterke runderbouillon


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de 3 vleessoorten en droog ze af. Bak het vlees rondom bruin, zo ook de ui in ringen. Doe nu alle kruiden erbij (Madeira op het laatst). Water erbij doen. Breng het geheel aan de kook, nu het vuur zeer laag doen. Laat deze bouillon 2,5 uur sudderen. Als het vlees van de schenkel valt, is de bouillon klaar. Haal het vlees van de schenkel/ossenstaart. Doe dit terug in de pan. Bot is voor de hond Geen hond? dan weg er mee. Ook het eekhoorntjesbrood in stukjes terug in de pan. Nu een scheutje Madeira erbij. Serveer deze bouillon zoals het hoort. Mooie soepkom, wat vlees er in en een partje hard gekookt ei, bouillon erbij, klaar!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit sterke runderbouillon recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven