Allergie informatie: Tomaten-champignonsoep
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 blik gepelde tomaten op sap
- 250 gram champignons
- 3 eetlepels olijfolie
- 4 sjalotjes
- 4 worteltjes
- 2 teentjes knoflook
- 2 eetlepels peterselie
- 1 liter bouillon van 2 tabletten
- 200 milliliter rode wijn
- 100 gram diepvries doperwten
Meer Recepten
- Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Kipfilet met tomaten-uiensaus
Met kipfilet, olijfolie en ui uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Gevogelte - lucyvader - Tomaten-groentesoep met doperwtjes
Met tomatengroentesoep, ham en doperwten uit Nederland
6 porties - 15 minuten
Soepen - bettyvandijk - Gevulde kipfilet met zongedroogde tomaatjes
Met kipfilet, zongedroogde tomaatjes en olijfolie uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - lucyvader
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Tomaten-champignonsoep
- Allergieen informatie