Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tomaten-champignonsoep recept
Tomaten-champignonsoep recept

Tomaten-champignonsoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de champignons in plakjes. Snipper de sjalotjes en knoflook fijn. Snijd de worteltjes in plakjes. Verhit de olijfolie in een soeppann en bak de champignons met sjalotjes, worteltjes, knoflook en 1 eetlepel peterselie. Voeg de tomaten met het sap al roerend toe. Voeg al roerend de bouillon met wijn toe en breng het geheel aan de kook. Laat het geheel op laag vuur 20 minuten pruttelen. Pureer de soep en voeg de doperwten toe. Garneer de soep met peterselie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tomaten-champignonsoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Tomaten-champignonsoep heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Soep is wel ok. Niet bijzonder. Heb er zelf nog een extra blikje geconcentreerde tomaten puree doorheen geroerd. De smaak werd daardoor iets voller. Prima voor een snelle door de weekse hap/lunch.
    Donna gaf dit recept op 8 september 2014 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven