Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tomaten-Vissoep recept
Tomaten-Vissoep recept

Tomaten-Vissoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


De tomatensoep volgens aanwijzing op het pak klaarmaken. De prei in ringen snijden, wassen en uit laten lekken. De spitskool in repen snijden, wassen en uit laten lekken. De visfilet iets laten ontdooien en in blokjes snijden. De visblokjes, prei en vermicelli ca. 5 min in de soep mee laten pruttelen, de doperwten, gepureerde tomaten, suiker, zout en peper naar smaak er door roeren en de soep nog even goed doorwarmen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tomaten-vissoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven