Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tomatencrème soep met kalfsgehakballetjes recept
Tomatencrème soep met kalfsgehakballetjes recept

Tomatencrème soep met kalfsgehakballetjes


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Verhit de olijfolie in en koekenpan. Fruit de ui en de knoflook zonder ze te kleuren op laag vuur. Voeg het anijspoeder en de tomatenpuree toe, en bak 1 minuut zacht mee.
Voeg de trostomaten toe en schenk de groentebouillon en de kookroom erbij. Breng aan de kook en laat 20 minuten zacht koken.
Meng het kalfsgehakt met de sjalot, het paprikapoeder en de worcestersaus. Breng op smaak met zout en peper. Rol kleine gehaktballetjes van het kalfsgehakt.
Smelt de roomboter in een koekenpan. Bak de gehaktballetjes 5 minuten op laag vuur rondom bruin en gaar.
Neem de pan van het vuur en pureer de soep met een staafmixer. Breng op smaak met zout en peper. Serveer de soep met de gehaktballetjes en een lepel yoghurt. Garneer met de peterselie.

Allergenen Informatie

Voor dit tomatencrème soep met kalfsgehakballetjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven