Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tomatensoep met croutons en basilicum recept
Tomatensoep met croutons en basilicum recept

Tomatensoep met croutons en basilicum


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng het gehakt met zout en peper en draai er balletjes van. Kook deze in kokend water gaar. Breng in een pan de Bertolli passata met de bouillon aan de kook en laat 10 minuten zachtjes koken. Snijd de sneetjes brood in blokjes en bak ze in een koekenpan met olijfolie al omscheppende goudbruin. Snijd de tomaten in vieren, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in reepjes. Roer de tomatenreepjes door de soep en warm ze ca. 4 minuten mee. Giet de gehaktballetjes af en roer ze door de soep Schep de soep in diepe borden, en strooi de croutons en het basilicum in het midden. Garneer met de parmezaanse kaas.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tomatensoep met croutons en basilicum recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven