Allergie informatie: Tomatensoep met Italiaanse balletjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 grote ui
- 2 wortels (bospeen) of 6 centimeter winterpeen
- 3 takjes basilicum
- 750 gram rijpe roma tomaten*
- 1 klein blikje tomatenpuree
- 1 eetlepel bloem
- 750 milliliter groentebouillon (van 2 tabletten)
- 150 gram gemengd gehakt
- 0,5 theelepel nootmuskaat
- 2 theelepels gedroogde Italiaanse kruiden
- peper
- zout
- 2 theelepels suiker
- 5 takjes platte peterselie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Tomatensoep met italiaanse balletjes
- Allergieen informatie