Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vegetarische maaltijdsoep van spruitjes met tijm recept
Vegetarische maaltijdsoep van spruitjes met tijm recept

Vegetarische maaltijdsoep van spruitjes met tijm


Ingrediënten


Bereidingswijze


Stoof de ui in de olie en giet er dan de bouillon bij. Voeg de wortelschijfjes en de tijm toe en laat alles 5 minuten garen op zacht vuur. Breng in een andere pot voldoende water aan de kook en voeg er de spruitjes aan toe zodat ze net onder staan. Wacht tot het water opnieuw kookt en giet ze af. Laat de spruitjes schrikken onder koud water. Doe ze bij de bouillon en laat alles 1 2 minuten garen. Voeg dan de lente-uitjes toe en laat nog 2 minuten op zacht vuur pruttelen. Dien goed heet op.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit vegetarische maaltijdsoep van spruitjes met tijm recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven