Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Venkel-spinaziesoep met vis recept
Venkel-spinaziesoep met vis recept

Venkel-spinaziesoep met vis


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Fruit de gesnipperde ui in de roomboter. Snij de venkel in dunne plakjes en bak mee. Als de venkel zacht is voeg de bouillon toe. Snij de dille en de dragon fijn en voeg toe. Laat even doorkoken en voeg dan de slagroom toe. Voeg de spinazie toe en pureer de soep zodra de spinazie begint te slinken. Snij de vis in kleine stukjes, voeg toe en laat in een paar minuten gaar worden in de soep. Door de spinazie wordt de soep knalgroen. Serveer met een takje dille.

Serveersuggesties

Andere serveerwijze: voeg de room niet toe maar klop lobbig. Volg verder het recept. Als de soep klaar is, serveer hem dan in een wijnglas en schep er de geklopte room op. Op deze manier heb je een groene 'cappuccino'.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit venkel-spinaziesoep met vis recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven