Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Venkel - tomatensoep recept
Venkel - tomatensoep recept

Venkel - tomatensoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de ui en de knoflookteentjes en snipper ze fijn. Maak de venkel schoon, spoel, en snijd de knollen in blokjes, schijfjes of reepjes. Houd het uitgelekte venkelgroen apart. Schil de aardappelen, spoel ze en snijd ze in blokjes. Verhit de olijfolie in een kookpot en fruit er de uien en de knoflook in. Doe de aardappelen en de venkel erbij. Laat 5 minuten bakken en roer regelmatig. Bouillon en bouillonblokes toevoegen. Breng aan de kook en laat 1 5 minuten zachtjes garen. Snijd de steelaanzetten uit de tomaten en snijd de tomaten in blokjes. Laat de tomaten 5 minuten meekoken in de soep. Hak ondertussen het venkelgroen fijn. Breng op smaak met peper en koriander. Garneer met het fijngehakte venkelgroen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit venkel - tomatensoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven