Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
verborgen vissoep recept
verborgen vissoep recept

verborgen vissoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de venkel in fijne reepjes, Pel de tomaat en snij ze in blokjes. Snijd de vis in reepjes. Doe olie in een pan en bak daarin gedurende een 5-tal minuten de venkel. Voeg er nu de kreeftensoep bij en leng af met 75 centiliter water. Breng aan de kook en laat ze nog 5 minuten doorkoken. Neem ze nu van het vuur en voeg er de vis en tomaten aan toe. Breng op smaak met de peterselie, dille, peper en zout. Schenk de soep in kommetjes. Bedek de kommetjes met bladerdeeg. Klop het ei los en bestrijk de bladerdeeg er mee. Steek nu de kommetjes 1 5 minuten in een voorverwarmde oven op 170 graden C. Dien op met het geroosterd brood.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit verborgen vissoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven