Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Waterkerssoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Spoel de waterkers grondig onder koud stromend water. Schil de aardappelen en spoel ze. Maak de groenten schoon en spoel ze goed. Hak de blaadjes en de stelen van de waterkers fijn. Snijd de groenten en de aardappelen in stukken. Smelt de vetstof in een kookpot en stoof er de groenten (behalve de aardappelen) in. Giet er de bouillon en de witte wijn bij. Voeg er de aardappelen bij. Laat in 20 minuten zacht gaar koken. Mix ze daarna fijn. Kruid af met peper, zout en citroensap. Roer een eidooier onder de room en voeg dit mengsel (liaison) bij de soep. Laat de soep niet meer koken. Snij de gerookte zalm in reepjes en verdeel ze over de soepkommetjes. Giet er de soep op.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit waterkerssoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven