Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zelfgemaakte Italiaanse tomatensoep recept
Zelfgemaakte Italiaanse tomatensoep recept

Zelfgemaakte Italiaanse tomatensoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Vang het tomatensap op uit de blikjes. Snijd de gepelde tomaten in blokjes. Hak de ui en sjalotjes fijn. Doe wat olijfolie in een soeppan. Fruit hierin de ui en sjalotjes. Voeg een paar theelepels kruidenbouillon en de blokjes tomaat en tomatensap toe. Hak de selderij en bijna alle basilicumblaadjes en voeg deze toe aan de soep. Laat hem een kwartiertje doorkoken. Maak de soep vervolgens met de staafmixer tot een gladde substantie. Breng hem op smaak met wat peper, zout en de suiker. Serveer de soep met een blaadje basilicum en een klein scheutje kookroom. Dit maakt hem helemaal af.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zelfgemaakte italiaanse tomatensoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven