Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tonijncarpaccio recept
Tonijncarpaccio recept

Tonijncarpaccio


Ingrediënten


Bereidingswijze


Vries de tonijn goed ingepakt 2 uur in. Pel en snipper het sjalotje
Roer de olijfolie, sherry, sherryazijn, het zout en de peper goed doorelkaar. Laat de kappertjes uitlekken en hak ze fijn. Roer het sjalotje en de kappertjes door het sherrymengsel.
Snijd de licht bevroren tonijn in heel dunne plakjes.
Leg de plakjes tonijn op een schaal, verdeel de saus erover en dek af, marineer minstens 30 minuten.

Allergenen Informatie

Voor dit tonijncarpaccio recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven