Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Visbriouats recept
Visbriouats recept

Visbriouats


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de vis enkele minuten pocheren in water met zout of bouillon. Laat de gepocheerde vis uitlekken en maak er kleine stukjes van en vermeng die met de gehakte peterselie, de specerijen, de knoflook, het zout, het citroensap en de zonnenbloemolie. Vermeng alles goed met elkaar. Schep een lepel van het vismengsel in een hoek van een loempiavel en vouw er briouats van (rolletjes) of maak ze in de vorm van een driehoek. Bak er enkele tegelijk in de hete olie en laat ze uitlekken op keukenpapier. Dien ze heet op. Lekker met een pittige chilisaus.

Allergenen Informatie

Voor dit visbriouats recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven