Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Voorgerecht met gerookte pangasiusfilet recept
Voorgerecht met gerookte pangasiusfilet recept

Voorgerecht met gerookte pangasiusfilet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak 1 of 2 uien in stukjes gesneden, niet te bruin aan. Doe de champignons erbij dan de risotto, bouillon en/of witte wijn (zoveel als risotto nodig heeft). Kruid het geheel met zout, peper en saffraan. Op getemperd vuur garen. Intussen de sla op een bord draperen. Hier 2 partjes gesneden sinaasappel opleggen en er de sinaasappel/mangosaus overheen doen. Daar bovenop een paar plakjes pangasiusfilet leggen. En als de risotto gaar is nog even een klein klontje roomboter er doorroeren en dan 2-3 eetlepels naast de sla op het bord leggen.

Serveersuggesties

In plaats van pangasiusfilet kan je ook een ander soort gerookte vis gebruiken. Als je van alles meer doet, kan je dit ook als hoofdgerecht gebruiken.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit voorgerecht met gerookte pangasiusfilet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven