Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Voorgerecht van gerookte zalm en carpaccio recept
Voorgerecht van gerookte zalm en carpaccio recept

Voorgerecht van gerookte zalm en carpaccio


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pak twee mooie bordjes. Leg er de sla mooi op. Leg de zalm en de carpaccio op de bordjes door elkaar. Doe er een beetje (let op: een beetje want het is erg zout) vissaus overheen, dan een beetje van de ketjap. Maak af met de zonnebloempitjes en parmezaanse kaas en je hebt een lekker makkelijk, mooi en smakelijk voorgerecht.

Serveersuggesties

Houd je van sjalotjes, dan kun je er héél fijngesneden sjalotjes overheen doen, of door de sla.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit voorgerecht van gerookte zalm en carpaccio recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven