Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Asperges met groene saus recept
Asperges met groene saus recept

Asperges met groene saus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de asperges en snijd een stukje van het houtige uiteinde eraf. Verwijder de steeltjes van de waterkers. Hak de waterkers in hele kleine stukjes. Kook de asperges in iets gezouten water in 20 minuten gaar en laat ze goed uitlekken. Maak intussen de groene saus. Smelt in een sauspan de boter. Roer op ee nlager vuur de bloem erdoor. Laat het mengsel al roerend enige minuten zachtjes pruttelen. Voeg dan beetje bij beetje al roerend de melk toe en vervolgens de slagroom. Laat de saus enkele minuten zachtjes pruttelen. Roer de waterkers door de saus. Verdeel de asperges over 4 borden en schenk de saus erover.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit asperges met groene saus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven