Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Biefstuk-pompoensalade in het groen recept
Biefstuk-pompoensalade in het groen recept

Biefstuk-pompoensalade in het groen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de biefstuk in dunne plakjes. Snijd de sjalotjes in dunne partjes. Verwijder de worteltjes van de veldsla. Meng in een kom de tomatenketchup met kerriepoeder en 3 eetlepels olijfolie en pers de knoflook er boven uit. Voeg al roerend de biefstuk toe en laat het afgedekt 30 minuten marineren. Was de pompoen, snijd hem in partjes en verwijder de zaadjes. Bestrooi de pompoen met zout. Verhit de rest van de olijfolie in een wok en roerbak de pompoen in 5 minuten bruin en gaar. Bak de biefstuk in het achter gebleven bakvet bruin en gaar. Bestrooi ze met zout. Neem het vlees uit de pan en bak de sjalotjes in 5 minuten glazig. Voeg het vlees al roerend toe en warm het nog even door. Verdeel de sla over 4 borden en leg de pompoen erop. Verdeel de biefstuk met sjalotjes erover. Bedruppel het gerecht met de azijn.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit biefstuk-pompoensalade in het groen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven