Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Champignonragout recept
Champignonragout recept

Champignonragout


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Snijd de bosuitjes in smalle ringetjes en bewaar het groen voor garnering. Verhit de boter in een soeppan en laat de champignons en de bosui al omscheppend bakken tot ze beginnen te kleuren. Roer de onverdunde champignonsoep en de room ere door en laat het goed doorwarmen. Breng het gerecht op smaak met kerrie en zout. Bind de soe met allesbinder. Verdeel de soep over 4 soepkommen en bestrooi het gerecht met het groen van de bosuitjes.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit champignonragout recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven