Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Champignonragout in een bakje recept
Champignonragout in een bakje recept

Champignonragout in een bakje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Maak van het bladerdeeg kleine bakjes en bak ze volgens de aanwijzing op de verpakking af. Boen de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Verhit de boter in een koekenpan en bak de champignons al roerend snel bruin. Voeg de bouillon en room toe en breng het aan de kook. Bind het geheel met allesbinder tot een stevige ragout. Verdeel de ragout over de gebakken bakjes en bestrooi ze met bieslook.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit champignonragout in een bakje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven