Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Duck  Astrid recept
Duck  Astrid recept

Duck Astrid


Ingrediënten


Bereidingswijze


Amsterdamse uitjes (circa 20 voor 4 personen) op een klein vuurtje laten indikken met balsamico-azijn vermengd met suiker en/of honing naar smaak. Ondertussen aardappelpuree maken en alleen kruiden met een beetje zout en nootmuskaat. Eend op de huid goed krokant bakken en daarna in folie gewikkeld in de oven warmhouden. De puree vervolgens als 2 bladeren op het bord serveren, daartussen in de reepjes eendenborst en eroverheen de ingedikte saus. Fijngehakte peterselie over het geheel strooien.

Serveersuggesties

Kruiden naar ieders eigen wens of smaak. Balsamico mag ook vervangen door port of rode wjin.

Allergenen Informatie

Voor dit duck astrid recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Duck Astrid heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Kan je mij iets meer vertellen over die Amsterdamse uitjes. Wat bedoel je daarmee. Rauw of uit pot? etc.
    Frank gaf dit recept op 24 december 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven