Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Garnalen-tomaattaartje recept
Garnalen-tomaattaartje recept

Garnalen-tomaattaartje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de bosuitjes in ringetjes. Verwijder de zaadjes van de peper en snijd hem in ringetjes. Ontvel de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd ze in stukjes. Verkruimel de feta. Verwarm de oven voor op 200 graden C. Verdeel de garnalen over 4 kleine ovenschaaltjes. Verhit de olijfolie in een koekenpan en fruit de bosuitjes, rode peper en tomaatblokjes 5 minuten tot het tomatenvocht verdampt is. Meng de Pernod met de creme fraiche en zout. Schep het mengsel door het tomatenmengsel en verdeel het over de garnalen. Bestrooi de schaaltjes met feta en leg op ieder schaaltje een plak kaas. Bak de taartjes in het midden van de oven in 10 minuten bruin en gaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit garnalen-tomaattaartje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven