Allergie informatie: Gestoofde zalmmoten uit de oven
Terug naar het receptIngrediënten
- 100 gram lichte basterdsuiker
- 1 eetlepel piment poeder
- 1 eetlepel mosterdpoeder
- 1 eetlepel versgeraspte gemberwortel
- 4 moten zalm, 2 à 3 centimeter dik
- 1 eetlepel citroensap
- 0,5 eetlepel dille
- 1 eetlepel peterselie
- bladspinazie
- 30 gram boter
- zout
- peper
Meer Recepten
- Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Aardappelblokjes met takjes rozemarijn uit de oven
Met aardappels, spekblokjes en rozemarijn uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Aardappelgerechten - breemer - Zoete tomatendip
Met tomatenketchup, perziken en honing uit Verenigde Staten
1 portie - 10 minuten
Sauzen en marinades - krisje111 - Crostini's
Met stokbrood, olijfolie en peper uit Italie
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - loez89
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Warm
- Gestoofde zalmmoten uit de oven
- Allergieen informatie