Allergie informatie: Gestoomde mosselen met sjalotjes, venkel en creme fraiche
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo mosselen
- 2 sjalotjes
- 1 venkel
- 2 eetlepels olijfolie
- 50 milliliter Pernod
- 100 milliliter droge witte huiswijn
- 0,5 theelepel gedroogde tijm
- 2 eidooiers
- 4 eetlepels creme fraiche
- 1 eetlepel grove mosterd
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Warm
- Gestoomde mosselen met sjalotjes, venkel en creme fraiche
- Allergieen informatie