Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde portabello met tagliatelle, room en geraspte belegen kaas recept
Gevulde portabello met tagliatelle, room en geraspte belegen kaas recept

Gevulde portabello met tagliatelle, room en geraspte belegen kaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar. Spoel de tagliatelle af en laat het uitlekken. Snipper de sjalotjes. Boen de portobello's schoon en verwijder de stelen. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de portabello's aan beide kanten aan. Bestrooi ze met zout en basilicum en voeg al roerend de room met sjalotjes toe. Breng het geheel aan de kook en voeg al roerend de tagliatelle toe. Leg de portabello's in een ovenschaal en schep de tagliatelle erin. Bestrooi het gerecht met de kaas en laat de kaas onder de hete grill smelten. Verdeel de portabello's over 4 borden en schenk de saus er naast. Garneer het gerecht met blaadjes basilicum.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde portabello met tagliatelle, room en geraspte belegen kaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven