Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde portobello met brie recept
Gevulde portobello met brie recept

Gevulde portobello met brie


Ingrediënten


17

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Verwijder de stelen van de portobello's en maak er kleine blokjes van. Pel en snipper de sjalotjes. Pel de knoflook en hak hem fijn. Was en droog de peterselie. Boen de citroen en rasp de schil. Snijd de brie in plakken. Verhit 1 eetlepel olijfolie in een koekenpan en fruit de sjalotjes, portobellostelen, peterselie en knoflook 5 minuten. Verwarm de bieslook en citroenrasp even mee en breng het op smaak met zout. Vul 4 portobello's met het mengsel en leg de plakken brie erop. Druk de andere portobello's als een deksel erop en druk het stevig aan. Leg de gevulde portobello's op een met bakpapier beklede bakplaat en besprenkel ze met de rest van de olijfolie. Bak de portobello's in het midden van de oven in 20 minuten gaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde portobello met brie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven