Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde rode paprika met Hollandse garnalen recept
Gevulde rode paprika met Hollandse garnalen recept

Gevulde rode paprika met Hollandse garnalen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Halveer de paprika's in de lengte en verwijder de zaadjes. Blancheer de paprikahelften 30 seconden in kokend water met zout. Spoel ze af en laat ze uitlekken. Snipper de sjalotjes en knoflook. Ontvel de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd ze in stukjes. Verhit de olijfolie in een koekenpan en fruit de sjalotjes al roerend 5 minuten op matig vuur. Voeg de garnalen toe en bak ze 3 minuten mee. Voeg al roerend de wijn met dille, tomaat, knoflook en koriander toe. Warm het geheel even goed door. Neem de pan van het vuur en breng het geheel op smaak met zout. Leg op 4 borden een halve paprika. Voeg al roerend de mayonaise toe aan het garnalenmengsel en vul de paprikahelften met het mengsel.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde rode paprika met hollandse garnalen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven