Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde trostomaatjes met zalm recept
Gevulde trostomaatjes met zalm recept

Gevulde trostomaatjes met zalm


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Snijd de kapjes van de tomaatjes eraf en hol ze uit. Bestrooi de binnenkant met zout en laat ze omgekeerd op keukenpapier uitlekken. Laat de zalm uitlekken en verwijder de velletjes en graatjes. Pel de ui en hak ze met de olijven fijn. Meng de olijven met de ui, kappertjes, tijm, mayonaise, zout en 1/3 deel van de kaas door de zalm. Schep het zalmmengsel in de tomaatjes en zet ze in een ovenschaal. Bestrooi ze met de rest van de kaas. Bak de tomaatjes 15 minuten in het midden van de oven. Verdeel de veldsla over 4 bordjes. Meng de olijfolie met citroensap en pesto tot een dressing en schenk het over de sla. Zet op elk bordje 3 gevulde tomaatjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde trostomaatjes met zalm recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven