Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Groene aspergesalade recept
Groene aspergesalade recept

Groene aspergesalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de asperges schoon en kook ze in 5 minuten in water met zout beetgaar. Maak de peultjes schoon en voeg ze de laatste 3 minuten toe aan de asperges. Giet de groenten af en spoel ze met koud water. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de asperges met peultjes 3 minuten. Verdeel de veldsla over 4 bordjes. Meng de extra olijfolie, sojasaus en citroensap tot een dressing. Schep de groenten op de sla en schenk de dressing erover. Bestrooi het gerecht met bieslook.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit groene aspergesalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven