Kaastaart met yoghurt
- Herkomst Zwitserland
- Categorie Warm
- Bereiden
- Kookboek van Inimini
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
- Bakpapier
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
Doe de (ik neem altijd pittig oud en emmentaler voor een stevige bite)in een kom.
Doe er wat versgemalen bij en en de . - Schep dit om totdat alle onder de zit.
Kluts twee eitjes en doe dit erbij met de .
Bekleed de ovenschaal (doorsnede 25 centimter) met bakpapier en (5 plakjes of kant en klaar ronde).
Prik de bodem met een vork een aantal maal in. - Stort hierin het mengsel.
Draai de oven terug naar 180 graden en bak de taart tot hij aan de bovenkant lichtbruin ziet en het er gaar uitziet. (bij mij meestal 35 min op 180 graden).
Ketchup is er lekker bij, of meng er ook eens een lenteuitje door of bieslook! - Variatie genoeg.
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bloem en bladerdeeg is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- kaas, bladerdeeg, yoghurt kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas en yoghurt
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bladerdeeg kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kaas en yoghurt
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 274 kcal | 13% | 1644 kcal |
Vetten | 6 g. | 9% | 36 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 34 g. | 13% | 204 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |