Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Komkommer-kerriesoep recept
Komkommer-kerriesoep recept

Komkommer-kerriesoep


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Schil de komkommer en verwijder de zaadlijsten. Snijd hem in stukken. Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd hem in stukken. Pel en snipper de knoflook en ui. Hak de koriander fijn. Verhit 2 kneepjes vloeibare margarine in een koekenpan. Wacht tot de grote bellen verdwenen zijn en fruit de knoflook en ui 2 minuten. Voeg de komkommer, appel en kerriepoeder toe en bak het 3 minuten. Voeg de bouillon en kookroom toe, breng het geheel aan de kook en laat de soep 5 minuten zachtjes koken. Pureer en zeef de soep en breng op smaak met zout en peper. Schep de soep in 4 kommen en strooi de gehakte koriander erover.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit komkommer-kerriesoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven