Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Manitaria: gebakken champignons recept
Manitaria: gebakken champignons recept

Manitaria: gebakken champignons


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de paddestoelen in stukjes. Pers de knoflook uit en verwarm de olie. Fruit de knoflook en voeg de paddestoelen toe. Bak het lekker gaar en blus af met de witte wijn. Schik de slablaadjes op een bord en schep hier de geb paddestoelen bovenop. Maak het af met de verse tuinkruiden en de pijnboompitten (die geroosterd zijn in een warme pan).

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit manitaria: gebakken champignons recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven