Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Paddestoelensoep met rode port recept
Paddestoelensoep met rode port recept

Paddestoelensoep met rode port


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Fond en port verwarmen en de paddestoelen hierin 25 minuten weken. Het paddestoelenvocht zeven en even opzij zetten. Sjalotje glazig bakken in boter. Paddestoelen toevoegen en even meebakken. Vocht toevoegen en 5 miuten koken. Op smaak maken met peper en zout. Soep in kleine kopjes doen. Stijfgeklopte slagroom erover verdelen en bestrooien met wat gehakte peterselie.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit paddestoelensoep met rode port recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven