Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Portobello's gevuld met risotto recept
Portobello's gevuld met risotto recept

Portobello's gevuld met risotto


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm oven voor op 220 graden C. Maak portobello's schoon met keukenpapier, verwijder de stelen. Breng bouillon tegen kook aan. Fruit ui glazig in 2 eetlepels olie. Bak de rijst al omscheppend 1 min. mee. Voeg sherry toe en zet vuur laag tot alle sherry is opgenomen. Voeg steeds flinke scheut bouillon aan rijst toe en roer tot alle bouillon is opgenomen. Na ca. 22.5 min. is de rijst gaar. Bestrijk ondertussen de portobello's met 1 eetlepel olie en leg ze op aluminiumfolie op de bakplaat met volle kant naar beneden. Strooi tijmblaadje in hoed van paddestoel en bestrooi met peper en zout. Bak ze 12 tot 15 min. in oven. Haal risotto van het vuur, roer de boter en kaas er door, breng op smaak met zout en (versgemalen ) peper. Schep de risotto in de portobello's, bestrooi met kaas (en tijm) naar smaak.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit portobello's gevuld met risotto recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven