Rol van spinazie ei en gerookte zalm met boursin

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven
  • Zeef

Bereidingswijze

  1. Verwarm de in pan en giet hem daarna in een zeef.
  2. Druk het vocht er zoveel mogelijk uit.
  3. Klop de op in een schaal, doe de erbij en meng alles goed dooreen.
  4. Op smaak brengen met wat .
  5. Geen zout want de is al zout genoeg.
  6. Neem een grote rechthoekige ondiepe schaal en smeer die in met olijfolie.
  7. Giet daarin het spinaziemengsel en verdeel het goed over de schaal.
  8. Smeer daarover een laagje en leg daarop de gerookte zalmfilet.
  9. Zet de schaal 25 minuten in een voorverwarmde oven (210°C).
  10. Haal de schaal uit de oven.
  11. Vouw het mengsel voorzichtig in drie lagen.
  12. Snijd er rollen van 2 cm dikte uit en leg die op de kant op een dessertbordje.
  13. Warm serveren.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in spinazie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • boursin is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zalm is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Rol van spinazie ei en gerookte zalm met boursin heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Ik heb wat aarzelingen om met dit recept te beginnen. 5 eieren losgeklopt met uitgelekte spinazie erdoor, hoe kan ik daar boursin op smeren? Of moet de schaal in de oven voordat de boursin en de gero... Lees reactie
Truus 8 augustus 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
131 kcal
6%786 kcal
Vetten
6 g.
9%36 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
1 g.
0%6 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Rol van spinazie ei en gerookte zalm met boursin