Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tomaten-paprikasoep met crostini's recept
Tomaten-paprikasoep met crostini's recept

Tomaten-paprikasoep met crostini's


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de pepers uitlekken in een vergiet en snijd ze in stukjes. Fruit de knoflook aan in een koekenpan met olijfolie, voeg de tomaten en de pepers toe en laat het geheel 5 minuten doorbakken. Voeg de bouillon toe en laat de soep nog 1 5 minuten inkoken. Pureer het geheel tot een soep met een staafmixer en breng op smaak met zout en peper. Bereiden crostini: Bestrijk de plakjes ciabatta met olijfolie en bak ze af in een voorverwarmde oven op 200 graden C. tot ze goudbruin zijn. Besmeer de ciabatta met de tappenade en garneer met de gevulde red peppers. Vul 4 glazen met de soep en garneer met de gele paprika's en de basilicumblaadjes. Serveer met de crostini's.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tomaten-paprikasoep met crostini's recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven