Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vispakketjes in rauwe ham met basilicumsaus recept
Vispakketjes in rauwe ham met basilicumsaus recept

Vispakketjes in rauwe ham met basilicumsaus


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Snijd de visfilet in ca. 12 stukjes van gelijke grootte en bestrooi die met zout en peper. Snijd de plakjes ham elk in 3 lange repen en rol de stukjes vis erin. Steek de rolletjes vast met houten cocktailprikkers. Verwijder de steeltjes van de basilicum en hak de blaadjes grof. Doe de basilicum met de azijn, mosterd en suiker in een hoge mengbeker. Pers het gepelde knoflookteentje erboven uit en schenk de room erbij. Pureer met een staafmixer of in een keukenmachine. Breng op smaak met zout en peper. Maak de tomaatjes schoon en snijd ze in vieren. Verhit de boter in een koekenpan met anti-aanbaklaag en bak de visrolletjes in ca. 6 minuten rondom lichtbruin en gaar. Laat intussen de saus door en door warm worden, wel af en toe roeren. Lepel de saus over de borden en leg de vispakketjes (zonder de cocktailprikkers) erin. Garneer met tomaat en direct serveren. Lekker met geroosterd brood.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit vispakketjes in rauwe ham met basilicumsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven