Allergie informatie: Warme gerookte zalm met spinaziedressing
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram gerookte zalm, in plakjes
- 100 gram gemengde sla, fijn gesneden
- 100 gram spinazie
- Voor de dressing:
- 50 gram spinaziebladeren
- 100 milliliter olie
- 11/2 eetlepel balsamicoazijn
- sap van 1 citroen
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Warme aardappelsalade
Met aardappelen, ontbijtspek en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Aardappelgerechten - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Warm
- Warme gerookte zalm met spinaziedressing
- Allergieen informatie