Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zeeduivel in een jasje recept
Zeeduivel in een jasje recept

Zeeduivel in een jasje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de zeeduivel schoon en snijd het in blokjes. Rasp de schil van de citroen. Pel het teentje knoflook en hak hem fijn. Meng de bloem, eieren en iets zout tot een zacht deeg. Kneed het deeg 3 minuten door, wikkel het in plasticfolie en leg het 20 minuten in de ijskast. Hak de filetblokjes, citroenrasp, knoflook en peterselie fijn. Voeg de room met zout toe en mix alles tot een puree. Ontvel de tomaten, verwijder de zaadjes en het vocht en snijd ze in blokjes. Meng de tomaatblokjes met olijfolie en citroensap tot een dressing. Breng het op smaak met zout. Zet de dressing afgedekt in de ijskast. Rol het deeg uit op een met bloem bestoven werkvlak en snijd er 32 rondjes uit. Verdeel het zalmmengsel over de helft van de rondjes en vouw ze dicht. Breng in een grote pan water aan de kook en pocheer de pakketjes in porties 3 minuten tot ze boven komen. Neem ze uit de pan, laat ze uitlekken en verdeel ze over 4 bordjes. Besprenkel de pakketjes met de tomatendressing.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zeeduivel in een jasje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven