Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Zalm met aardappel-appelvinaigrette


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappels, was ze en snijd ze in kleine blokjes.
Verhit 2 eetlepls olijfolie. Bak darin de aardappels al roerend ca 10 minuten op hoog vuur. Breng op smaak met zout.
Maak de sla schoon en snijd hem in fijne reepjes.
Meng de azijn met de mosterd en de honing. Breng op smaak met zout en peper. Klop er 2 eetlepls olijfolie doorheen. Meng de aardappelen samen met het bakvet door de vinaigrette.
Was de bieslook en leg een paar sprietjes opzij voor garnering. Snijd de rest in fijne rolletje. Pel en snipper de sjalotjes of ui. Was de appel en deel hem door vieren. Verwijder het klokhuis, Snijd de appel in kleine blokjes. Roer alles door de vinaigrette.
Verdeel de zalm met de radichio over 4 borden.
Verdeel de aardappel-appelvinaigrette eroverheen, garneer met de bislok en strooi er wat verse peper over heen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zalm met aardappel-appelvinaigrette recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven