Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zalm met sla recept
Zalm met sla recept

Zalm met sla


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bekleed een kopje met vershoudfolie of boterhamzakje. Bedek het kopje met plakjes gerookte zalm. Doe de rode zalm in een schaaltje zonder het vocht. "Breek" de zalm een beetje (prakken kan ook, is naar keuze). Neem een paar lepels mayonaise en een scheutje whisky en roer dit goed door elkaar. Voeg een scheutje room toe. Voeg eventueel wat zoetstof toe om de scherpe smaak van de whisky eraf halen. Zorg dat de saus niet te dun is, want dan loopt het eruit. Schep de zalm in het kopje, doe er een beetje saus overheen en sla de plakjes zalm erover heen zodat het zo goed als dicht is. Draai het plastic goed strak dicht. Eventueel kun je dit eerder maken en in de koelkast bewaren. Maak een bordje op met wat sla, doe er de zalm op en maak het af met nog wat saus en eventueel wat bieslook of dille.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zalm met sla recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven